REFERENSSIT

 • "Yksilöllistä palvelua yrityksen perustamisesta itse liiketoiminnan tukemiseen. Joustavuus asiakas edellä näkyy kaikessa tekemisessä."

  -Bark Oy

  Toni Parkkinen, toimitusjohtaja

 • "Nopea, palvelualtis ja moderni talo, jonka sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla saavutimme kymmenien prosenttien kustannussäästöt."

  -Karelia Lines Oy

  Saku Hyttinen, toimitusjohtaja

 • "Voisi kuvitella, että asiointi 266 kilometrin päästä Tampereelta olisi hankalaa. Päinvastoin - Tilikanavan palvelu on ensiluokkaista, nopeaa ja asiakasta kuuntelevaa. Suosittelen kokeilemaan, jos mielenrauha on tavoitetila."

  -JULMA consulting Oy
  Antti Seppälä, toimitusjohtaja
 • "On helppo keskittyä liiketoiminnassaan olennaiseen, kun kumppani omaa laajan osaamisen. Luottamusta ruokkii myös se, että palvelu on ollut tasalaatuista koko yhteistyön ajan."

  -Taksipalvelu Husu Oy

  Jarkko Husu, toimitusjohtaja

 • "Osaaminen taloushallinnon koko kirjon osalta on erinomaisella tasolla. Reagointinopeus asiakkaan tarpeisiin on omassa luokassaan."

  -Wild Sport Oy

  Panu Sarvilahti, toimitusjohtaja

 • "Vuosikausia jatkunut kumppanuus on muodostunut jo bisnessuhdetta syvemmäksi."

  -Vivian & Victor Oy
  Riitta Jaala-Salopino, yrittäjä
 • "Henkilökohtaista ja läpinäkyvää palvelua kautta linjan. Kokemus näkyy oivaltavana osaamisena taloushallinnon asioissa."

  -Hammasvuokko Oy

  Vuokko Ottavainen, toimitusjohtaja

 • "Olen suositellut jo lukuisille lähipiirin yrityksille. Se on ollut ilmeistä, koska hyvää palvelua ei koskaan saa liikaa."

  -Osteofysio Laapas Oy
  Erja Laapas, yrittäjä

Yritys


Tilitoimisto Tilikanava Oy – parempaa taloushallintopalvelua Sinun yrityksesi tarpeisiin

Tilitoimisto Tilikanava Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut Lappeenrantalainen tilitoimisto. Taloushallinnon tiimimme ovat jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan auttaneet pieniä asiakkaitaan kasvamaan isommaksi ja isompia kantamaan liikeideaansa pidemmälle. Me emme ole siinä suhteessa se perinteisin tilitoimisto. Olemme numeropelin ammattilaisia, mutta emme piiloudu vain lukujen taakse, vaan olemme henkilökohtainen kumppanisi kasvusi tukena. Perinteisten tilitoimisto- ja taloushallintopalvelujen lisäksi autamme asiakkaitamme myös investointeihin, yritystoiminnan ja yhtiömuodon muutoksiin,  omistusjärjestelyihin ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä – aina asiakkaan haluamassa laajuudessa. Henkilökohtaisena kumppaninasi kuulet meistä muutenkin kuin vain kirjallisesti, sillä meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa henkilökohtaisesti.

Palvelumme lähtökohtana on aina asiakkaan etu ja toiveet. Asiakkaillamme tutkittu palvelukokonaisuutemme vapauttaa kätesi keskittymään juuri siihen, mistä yrityksesi asiakkaille on eniten hyötyä. Kun annat yrityksesi numeropelin tilitoimistotiimimme vastuulle, voit itse keskittyä kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaasi entistä paremmaksi. Monipuolisen asiakasrakenteemme ansiosta meillä on hyvä tuntuma erilaisten yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tarpeista.

Tilitoimisto Tilikanava Oy on vahvasti kiinni tässä päivässä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden asioida kanssamme myös täysin sähköisesti, aina asiakkaan valinnan mukaan. Tiimimme palvelee jokaista kumppaniaan, niin pientä kuin suurta, samalla ammattitaidolla ja osaamisella. Me lupaamme, että lopputulos on aina luottamuksesi arvoinen, asioit sitten kanssamme sähköisesti tai perinteisesti. Valitset itse, mikä on itsellesi tarkoituksenmukaisin tapa toimia, vaikkapa molempia tapoja hyödyntäen!

Mitä Sinä haluaisit tilitoimistosi tekevän paremmin? Onko nykyinen tilitoimistosi enää ajan tasalla? Onko palvelupakettisi tällä hetkellä tarkoituksenmukainen? Ota yhteyttä meihin niin keskustellaan siitä, miten me voisimme vapauttaa aikaasi olennaisempaan.