Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/38/tilikana/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
Referenssit | Tilikanava

REFERENSSIT

 • "Yksilöllistä palvelua yrityksen perustamisesta itse liiketoiminnan tukemiseen. Joustavuus asiakas edellä näkyy kaikessa tekemisessä."

  -Bark Oy

  Toni Parkkinen, toimitusjohtaja

 • "Nopea, palvelualtis ja moderni talo, jonka sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla saavutimme kymmenien prosenttien kustannussäästöt."

  -Karelia Lines Oy

  Saku Hyttinen, toimitusjohtaja

 • "Voisi kuvitella, että asiointi 266 kilometrin päästä Tampereelta olisi hankalaa. Päinvastoin - Tilikanavan palvelu on ensiluokkaista, nopeaa ja asiakasta kuuntelevaa. Suosittelen kokeilemaan, jos mielenrauha on tavoitetila."

  -JULMA consulting Oy
  Antti Seppälä, toimitusjohtaja
 • "On helppo keskittyä liiketoiminnassaan olennaiseen, kun kumppani omaa laajan osaamisen. Luottamusta ruokkii myös se, että palvelu on ollut tasalaatuista koko yhteistyön ajan."

  -Taksipalvelu Husu Oy

  Jarkko Husu, toimitusjohtaja

 • "Osaaminen taloushallinnon koko kirjon osalta on erinomaisella tasolla. Reagointinopeus asiakkaan tarpeisiin on omassa luokassaan."

  -Wild Sport Oy

  Panu Sarvilahti, toimitusjohtaja

 • "Vuosikausia jatkunut kumppanuus on muodostunut jo bisnessuhdetta syvemmäksi."

  -Vivian & Victor Oy
  Riitta Jaala-Salopino, yrittäjä
 • "Henkilökohtaista ja läpinäkyvää palvelua kautta linjan. Kokemus näkyy oivaltavana osaamisena taloushallinnon asioissa."

  -Hammasvuokko Oy

  Vuokko Ottavainen, toimitusjohtaja

 • "Olen suositellut jo lukuisille lähipiirin yrityksille. Se on ollut ilmeistä, koska hyvää palvelua ei koskaan saa liikaa."

  -Osteofysio Laapas Oy
  Erja Laapas, yrittäjä

Referenssit


“Yksilöllistä palvelua yrityksen perustamisesta itse liiketoiminnan tukemiseen. Joustavuus asiakas edellä näkyy kaikessa tekemisessä.”
Bark Oy / Toni Parkkinen tj.

“Nopea, palvelualtis ja moderni talo, jonka sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla saavutimme kymmenien prosenttien kustannussäästöt.”
Karelia Lines Oy / Saku Hyttinen tj.

“Voisi kuvitella, että asiointi 266 kilometrin päästä Tampereelta olisi hankalaa. Päinvastoin – Tilikanavan palvelu on ensiluokkaista, nopeaa ja asiakasta kuuntelevaa. Suosittelen kokeilemaan, jos mielenrauha on tavoitetila.”
JULMA consulting Oy / Antti Seppälä, Toimitusjohtaja

“On helppo keskittyä liiketoiminnassaan olennaiseen, kun kumppani omaa laajan osaamisen. Luottamusta ruokkii myös se, että palvelu on ollut tasalaatuista koko yhteistyön ajan.”
Taksipalvelu Husu Oy /Jarkko Husu tj.

“Osaaminen taloushallinnon koko kirjon osalta on erinomaisella tasolla. Reagointinopeus asiakkaan tarpeisiin on omassa luokassaan.”
Wild Sport Oy / Panu Sarvilahti tj.

“Vuosikausia jatkunut kumppanuus on muodostunut jo bisnessuhdetta syvemmäksi.”
Vivian & Victor Oy / Riitta Jaala-Salopino, yrittäjä

“Henkilökohtaista ja läpinäkyvää palvelua kautta linjan. Kokemus näkyy oivaltavana osaamisena taloushallinnon asioissa.”
Hammasvuokko Oy / Vuokko Ottavainen, tj. 

“Olen suositellut jo lukuisille lähipiirin yrityksille. Se on ollut ilmeistä, koska hyvää palvelua ei koskaan saa liikaa.”
Osteofysio Laapas Oy / Erja Laapas