REFERENSSIT

 • "Yksilöllistä palvelua yrityksen perustamisesta itse liiketoiminnan tukemiseen. Joustavuus asiakas edellä näkyy kaikessa tekemisessä."

  -Bark Oy

  Toni Parkkinen, toimitusjohtaja

 • "Nopea, palvelualtis ja moderni talo, jonka sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla saavutimme kymmenien prosenttien kustannussäästöt."

  -Karelia Lines Oy

  Saku Hyttinen, toimitusjohtaja

 • "Voisi kuvitella, että asiointi 266 kilometrin päästä Tampereelta olisi hankalaa. Päinvastoin - Tilikanavan palvelu on ensiluokkaista, nopeaa ja asiakasta kuuntelevaa. Suosittelen kokeilemaan, jos mielenrauha on tavoitetila."

  -JULMA consulting Oy
  Antti Seppälä, toimitusjohtaja
 • "On helppo keskittyä liiketoiminnassaan olennaiseen, kun kumppani omaa laajan osaamisen. Luottamusta ruokkii myös se, että palvelu on ollut tasalaatuista koko yhteistyön ajan."

  -Taksipalvelu Husu Oy

  Jarkko Husu, toimitusjohtaja

 • "Osaaminen taloushallinnon koko kirjon osalta on erinomaisella tasolla. Reagointinopeus asiakkaan tarpeisiin on omassa luokassaan."

  -Wild Sport Oy

  Panu Sarvilahti, toimitusjohtaja

 • "Vuosikausia jatkunut kumppanuus on muodostunut jo bisnessuhdetta syvemmäksi."

  -Vivian & Victor Oy
  Riitta Jaala-Salopino, yrittäjä
 • "Henkilökohtaista ja läpinäkyvää palvelua kautta linjan. Kokemus näkyy oivaltavana osaamisena taloushallinnon asioissa."

  -Hammasvuokko Oy

  Vuokko Ottavainen, toimitusjohtaja

 • "Olen suositellut jo lukuisille lähipiirin yrityksille. Se on ollut ilmeistä, koska hyvää palvelua ei koskaan saa liikaa."

  -Osteofysio Laapas Oy
  Erja Laapas, yrittäjä

Palvelut


Taloushallintopalveluita tarpeen mukaan

Meitä kiinnostaa aidosti, miten yrityksesi voisi kasvaa isommaksi. Siinä missä monet muut tilitoimistot käytännössä keskittyvät pyörittämään numeroita asiakkaansa puolesta, me sparraamme asiakkaitamme myös kasvuun, yritystoiminnan ja yhtiömuodon muutoksiin sekä omistusjärjestelyihin ja investointeihin  liittyvissä kysymyksissä. Tämä on meidän mielestämme paremmin palvelevan tilitoimiston tehtävä. Emme kuitenkaan yritä tarjota asiakkaillemme sellaista, mistä ei heille olisi todellista hyötyä. Siksi kaikki taloushallintopalvelumme räätälöidään asiakkaillemme aina tarpeen mukaan, niin suurille kuin pienillekin yrityksille, sähköisesti tai perinteisesti, järkevään hintaan. Halvalla ei saa hyvää, mutta kasvusta ei mielestämme kannata maksaa myöskään kalliisti. Asiantunteva tilitoimistokumppani osaa opastaa Sinua kohti omaa tavoitettasi oman valintasi mukaan, juuri siinä laajuudessa, kuin itse haluat.

Tutustu tilitoimistopalveluihimme tarkemmin ja kysy rohkeasti tarjousta oman numeropelisi pyöritykseen!

Tilitoimisto Tilikanava Oy – autamme asiakkaitamme vapauttamaan aikaa olennaisempaan.